Syntetiske marihuana Veils alvorlig sundhedsrisiko

Ved David Newsom

Som cannabis lov reformforslag fortsat gøre lokale overskrifter, en anden og potentielt mere farligt stof forlader sit præg på Fællesskabets San Diego. Et syntetisk cannabis produkt populært kaldet Spice har infiltreret nation under dække af "drogen røgelse;" og ifølge forskere på American Psychiatric Association, de kemikalier, der bruges til at efterligne et marihuana-lignende høj kan forårsage psykose i nogle brugere.

Fordi Spice er let at opnå og endnu skattetyper gennem konventionelle urin test, brug af produktet blandt medlemmer af militæret er blevet en montering bekymring for embedsmænd og læger både.  Sidste måned, den Los Angeles Times rapporterede, at ti patienter på Naval Medical Center i San Diego blev efterfølgende hospitalsophold på psykose efter ved hjælp af Spice – og deres symptomer, som strakte sig fra hørbare og visuelle hallucinationer til paranoia, varede vrangforestillinger og suicidal tanker, overalt fra fem dage til tre måneder.

San Diego-baserede naval læger forklaret kemikalier i modsætning til THC (quick-bonding, kortlivede stoffet i marihuana, der giver brugerne en midlertidig høj), bruges til at gøre Spice — såsom JWH-018CP-47 og cannabicyclohexanol — er mere potent og binde sig mere permanent til receptorer i kroppen. Ikke blot fastholder narkotika en længerevarende virkning på hjernen og andre organer, de også tage længere tid at bindes til receptorer end THC ikke – således markedsføring brugere på en høj overdosis fare på grund af forsinket anerkendelse af narkotikas virkninger.

Læs mere på lajollalightKommentarer er lukket.