K2 røgelse og andre syntetiske narkotika forbud herunder kornorienterede elektriske plader i kraft

"Narkotika sælges i Cleburne County i forretninger, bekvemmelighed. De har ikke testet og de endnu ikke ulovlig. De er kendt som K2 røgelse and'spice' og de syntetiske stoffer – en syntetisk form af THC og tre butikker sælger det.

De opkrævning $18 for en» drogen popourrie', k2 røgelse, der ikke er ulovligt, og det ikke vil vise som en narkotika hvis brugeren forbruger det, men det kunne være 100 gange mere potent end marihuana,"sagde Cleburne County Executive Officer Steve Swafford som han for nylig drøftede spørgsmålet under et møde af Cleburne County Kommissionen."

"K2 røgelse er lavet i et laboratorium, der er ingen kvalitetskontrol. Der er 100 procent drug tilbehør sælges i lokale bekvemmelighed butikker.

Vi ser, er udviklingen af handel i Cleburne County.

Denne stuff er ikke fra her og de sælger det kunne pleje mindre. De har ingen følelse af ansvar. De spiller bolden med vores børn. Der er ting, der kan gøres,"tilføjet Swafford.

Han sagde sælge af disse juridiske "narkotika" er en igangværende problem og bemærkes, at de er kendt som "spice", k2 røgelse eller "badesalt" men kan blive lige så vanedannende som heroin eller kokain med nogle er solgt under navnet på "Sort hane". Og han sagde nogle sælger små "steg vaser" som meth kan ryges.

Swafford fortalte senere The Cleburne nyheder at træ for Randy i det stat repræsentative, der indføres, et år siden, et lovforslag i statens lovgivende forsamling at forbyde salg af de emner, men "der er stadig et stort spørgsmål" Swafford sagde. "Er det juridiske eller ikke? Jeg finder det forbløffende, at du kan købe en crack pipe og "spice" i lokale convenience stores søndag, men du kan ikke købe øl!"

Han sagde, "Tilsyneladende Alabama regningen adressering disse typer stoffer specifikt navngivet tre komponenter men kom ikke ind på de mange derivater, der er derude, gør det næsten ubrugelig tilsyneladende".I en artikel i November 2010 i WebMD sundhed nyheder rapporterede forfatter Daniel J. DeNoon at «juridiske højder' K2 incense og Spice vil blive forbudt efter den amerikanske Drug håndhævelse Administration har erklæret narkotika ulovlige.Artiklen bemærkede, at DEA bruger sine nødsituationer beføjelser for at gøre K2, Spice og andre "juridiske høj" plantelægemidler tidsplan jeg kontrollerede stoffer og ulovlig med ingen tilladte medicinsk brug. Ifølge artikel erklæringen blev lov efter en 30-dages ventetid og vil forblive i mindst et år. Forfatter DeNoon bemærkede, "nogle 15 stater allerede har forbudt nogle eller alle"juridiske høj"produkter. Når ventetiden udløber, vil salg eller besiddelse af stoffer være en føderal forbrydelse." Og DEA talskvinde Barbara Carreno fortalte WebMD, "når den endelige regel udgives, det giver os den myndighed at gøre de samme undersøgelser som for alle andre kontrollerede stof."De forbudte fem designerstoffer, der efterligner virkningerne af THC i marihuana er JWH-018, JWH-073, JWHY-200, KP-47,497 og cannabicyclohexanol.Stater artikel WebMD "Juridiske høj" produkter hævder at være blandinger af urter, der kan ryges for en psykedelisk effekt. Men de urter, der er anført på etiketten på ofte mangler fra det faktiske produkt. I stedet produktet indeholder en grøn blanding, der er tilsluttet med en designer drug — normalt kun én af de fem stoffer opført ved DEA. Samme produkt er ofte tilsluttet med forskellige doser af forskellige narkotika, hvilket gør det umuligt for brugerne at vide, hvad de tager. "Hvad vedrører Swafford og som WebMd forfatter noter,"i modsætning til cannabis, som er blevet brugt af mennesker i årtusinder, de nye lægemidler er aldrig blevet testet i mennesker. Artikel yderligere noter, "DEA siger den amerikanske Association of Poison Control Centre har modtaget mere end 1.500 opkald vedrørende produkter tilsat med disse designer cannabinoids. Opkaldene kom fra 48 stater og District of Columbia. Narkotika vises komme fra udenlandske kilder. DEA siger, at amerikanske told i 2010 har opsnappet flere overførsler af to af narkotika, herunder én overførsel på over 50 kg."Én site,www.***********.com/k2 røgelse ******** .html til K2 røgelse hedder "som af marts 1, 2011 agenturets Federal Drug håndhævelse (DEA) har rapporteret de vil gøre visse syntetiske kemikalier bruges til at oprette en række blandinger af drogen røgelse ulovlig, mens de test og gennemgå dem for en periode på 1 år. Disse kemikalier omfatter JWH-018, JWH-073, JWH-200, CP 47, 497 og cannabicyclohexanol. I øjeblikket har ingen af vores produkter nogen af disse syntetiske stoffer i dem", og i et diagram opdateret juni 6 noter at deres produkter er stadig juridiske i Alabama. Af de stater, der er opført, har 10 forbudt deres produkter.
Læs mere: Cleburne nyheder – bekymring om syntetiske narkotika, k2 røgelse


Kommentarer er lukket.