T
Machine vertaling door Microsoft Translator|Beschikbare talen: ..............................

Spice, synthetische marihuana, badzout

Uit te breidenmenu Gekrompen


 • Bathsalts Slachtoffer Landt op Tosh.0

   

   

   

  Deze man is uiteraard wordt weergegeven de grillige gedrag vergelijkbaar vorige verhalen rond badzout misbruik. Strippen naakt, onbenullige opmerkingen en algemene waan zijn vertellen verhaal tekenen van Bad zouten misbruik. • Synthetische Marihuana Derde De meeste Gemeld Stof Gebruikt door EU.S. Hoge School Studenten

   Universiteit van Maryland, college park Staten synthetische marihuana is derde meest misbruikt stof onder jonge tieners.

  Bron: Aangepast door CESAR van het partnerschap voor een Drug-vrij Amerika en de MetLife Foundation, de houding van het partnerschap
  Trackingstudie (PATS): Tieners en ouders, 2013. Online beschikbaar op http://www.drugfree.org/newsroom/research-
  Publication/Full-report-and-Key-findings-the-2012-partnership-attitude-tracking-Study-sponsored-by-MetLife-Foundation.

  Meer high school studenten met behulp van verslag synthetische marihuana dan een andere stof naast alcohol en
  marihuana, volgens de gegevens van een onlangs vrijgegeven overzicht van 9e-12e-klassers. Alcohol en marihuana
  waren de meest voorkomende drug gebruikt, met 57% alcoholgebruik rapportage en 39% rapportage marihuanagebruik in de
  afgelopen jaar in 2012. De derde meest voorkomende stof gebruikt was synthetische marihuana (12%), vaak genoemd
  Als K2 of Spice. Gebruik van alle andere stoffen werd gemeld door 10% of minder van middelbare scholieren. Soortgelijke
  resultaten gevonden door andere enquêtes van middelbare scholieren (Zie CESAR FAX, Volume 21, punt 5).

  Synthetische marihuana behoort derde tot drugsgebruik in tienerjaren, achter marihuana en alcohol.
  Synthetische marihuana behoort derde tot drugsgebruik in tienerjaren, achter marihuana en alcohol.

  Editor's Note: synthetische marihuana producten meestal bestaan uit plantaardig materiaal behandeld met synthetische
  cannabinoïden, psychoactieve stoffen ontworpen om te binden aan en stimuleren de dezelfde receptoren in de hersenen als
  THC. Synthetische marihuanagebruik is in het algemeen gekoppeld met negatieve gevolgen zoals verhoogde hartslag
  en bloeddruk, angst, agitatie en acute nier letsel (Zie CESAR FAX, Volume 20, punt 17 en
  Volume 22, editie 7). Er zijn echter meer dan 140 verschillende types1 van synthetische cannabinoïden, elk met
  potentieel verschillende potentie als negatieve effects2. De exacte synthetische cannabinoïden vervat in
  synthetische marihuana producten is het onmogelijk om te bepalen zonder specifieke testen — studies hebben aangetoond dat
  de soorten en hoeveelheden synthetische cannabinoïden kunnen sterk variëren tussen producten, veel, en zelfs binnen
  de zelfde package3. In werkelijkheid hebben jongeren die verslag gebruiken van synthetische marihuana waarschijnlijk geen idee welke specifieke
  ze zijn met behulp van synthetische cannabinoïde of wat de effecten zullen zijn.

  http://www.Cesar.UMD.edu/Cesar /cesarfax /vol22 /22-17.pdf • Nieuwste Synthetische Marihuana Nieuws

  21 Personen aangeklaagd voor synthetische marihuanaverdeling

  De Missouri Western District United States Attorney aangekondigd dat 21 personen uit de Springfield en Joplin gebieden werden aangeklaagd in verwante gevallen met betrekking tot de verkoop en distributie van miljoenen dollars van synthetische marihuana. In totaal werden 13 kleinhandelsafzet getroffen.

  Onder de ondernemers was Caitlyn E. Franklin, 24, eigenaar van Hellbender Meadery, die vorige maand op 3820 State Highway KK in Rogersville openen. Franklin werd aangeklaagd met haar vader, Douglas K. Franklin, 54, en haar broer, Brandon D. Franklin, 26, volgens een persbericht.

  De aanklacht van de familie Franklin voor synthetische marihuana mensenhandel was één van de zes van deze soortgelijke aanklachten. Ze waren gemaakt openbaar na nadat verschillende van de verwante arrestaties had gemaakt. Een federale grand jury in Springfield gemachtigd deze aanzetten vorige week.

  Deze aanzetten zijn het resultaat van een lange termijn onderzoek uitgevoerd door lokale, provinciale en federale agentschappen voor het enige doel van het verwijderen van synthetische marihuana, ook wel bekend als K2 wierook van hun staat.

  Synthetische Pot Accounts voor een van Livingston Michigan ’ s top misdaden.

  Synthetische marihuana — die is een mix van kruiden besproeid met chemische stoffen die, wanneer gerookt, maken een hoge vergelijkbaar met THC, het belangrijkste actieve ingrediënt in marihuana — domineerde koppen in de lente en zomer.

  Lokale ziekenhuizen in heel de staat hebben een schril toename van gemelde gevallen van misbruik van synthetische marihuana. Binnenkort, ouders eiste dat winkels de stoffen uit hun schappen trekken.

  Uiteindelijk, wetgevers afgeveerde in actie en verschillende chemische stoffen toegevoegd aan de lijst met gereguleerde stoffen, met inbegrip van veel van die in synthetische marihuana verbindingen worden gebruikt.

  In juni, Livingston County gezondheidsambtenaren verklaard synthetische marihuana een dreigende gezondheid gevaar, en zij, samen met de wetshandhavingsdiensten, bezocht 10 lokale winkels en meer dan 800 eenheden van synthetische marihuana in beslag genomen.

  Ongeveer twee weken later, gov Rick Snyder ondertekende wetgeving dat wetgevers gehoopt synthetische houden zou opslagplanken drugs uit Michigan.

  Synthetische marihuana bleef in de krantenkoppen in oktober wanneer de county aanklager ’ s kantoor betalen de eigenaar van het Depot van rokers in Genua Township en de winkel ’ s manager met de verkoop van synthetische marihuana doorspekt met JWH-018, een chemische stof verboden in 2011.

  Synthetische marihuana ‘ aardbei velden ’ hospitalizes 2 Oklahoma tieners

  Eerdere k2info.org gemeld dat synthetische marihuana kan veroorzaken nierfalen. Twee tieners werden in Oklahoma City, onlangs ziekenhuis na het consumeren van synthetische marihuana, meer particualrly de “ strawberry fields ” merk.  Artsen uit The Children ’ s ziekenhuis aan OU Medical Center zeggen ze ’ ve behandeld twee tieners in de afgelopen twee weken die naar verluidt ziek na het roken van een vorm van synthetische marihuana.

  Een van de tieners heeft nierdialyse ondergaan nadat zijn nieren is mislukt.

  Zijn moeder, Rhonda Woodriff, zei hij had een pijn in de onderrug, was braken en was niet in staat om te plassen voor twee dagen.

  “ Dit is net gevaarlijk ” zei ze. “ Het ’ s verschrikkelijk. Ik weet ’ t weet hoe mensen kunnen zelfs maken deze spullen. ”

  Artsen zeggen zijn er ten minste 11 soortgelijke gevallen verband houden met synthetische marihuana landelijk.

  Onderzoekers met de Oklahoma Bureau van verdovende middelen en gevaarlijke Drugs vertellen 2NEWS dat de tieners een stam genaamd had gerookt “ Strawberry velden. ”

  Woordvoerder Mark Woodward bracht de volgende verklaring:

  "Het publiek moet begrijpen dat deze synthetische drugs niet een veilig alternatief voor traditionele straat drugs zijn.  We zien scherpe stijgingen in de ziekenhuisopnamen en sterfgevallen als gevolg van synthetische marihuana en andere soortgelijke producten verkocht in benzinestations.  Ouders moeten zich bewust zijn van de winkels die hun tienerjaren bezoekt, de producten die ze kopen, ontvangsten en websites die ze vaak op te slaan. Veel van deze producten is verboden krachtens de wetgeving van de staat. Als u zich bewust van de winkels die verkopen deze producten synthetische marihuana (“ potpourri ”, “ wierook ” of “ badzout ”) in uw gemeenschap, u wordt aangemoedigd om te rapporteren aan OBN of uw lokale politie. "

  De gehospitaliseerde tieners staan in eerlijke en goede conditie.

  Als u vermoedt dat uw kind is het consumeren van synthetische marihuana, ondanks populair geloof, zijn er synthetische marihuana drug testen kits beschikbaar op prijspunten vergelijkbaar met echte marihuana drug testen kits.