K2 wierook en andere sythetic drugs verbod waaronder gaat in werking

"Drugs worden verkocht in Cleburne County op gemakswinkels. Ze nog niet getest en ze zijn nog niet illegaal. Ze staan bekend als K2 wierook and'spice' en ze zijn synthetische drugs – een synthetische vorm van THC en drie winkels verkopen.

Zij opladen $18 voor een 'kruiden popourrie', k2 wierook, dat niet illegaal en het niet als een drug verschijnen zal als de gebruiker het verbruikt, maar het zou 100 maal krachtiger dan marihuana,"zei Cleburne County Executive Officer Steve Swafford zoals hij onlangs de kwestie besproken tijdens een vergadering van de Cleburne County Commissie."

"K2 wierook is gemaakt in een lab, er zijn geen kwaliteitscontroles. Er is 100 procent drugsparafernalia verkocht in lokale gemakswinkels.

Wat we zien is de evolutie van de handel in Cleburne County.

Dit spul is niet van hier en die te verkopen kon minder zorg. Ze hebben geen gevoel voor verantwoordelijkheid. Ze spelen bal met onze kinderen. Er zijn dingen die gedaan kan worden,"Swafford toegevoegd.

Hij zei dat de verkoop van deze juridische "drugs" een probleem gaande zijn en merkte op dat ze zijn bekend als "spice", k2 wierook of "badzout" maar worden net zo verslavend als heroïne of cocaïne met enkele onder de naam "Zwarte haan verkocht kan". En hij zei dat sommige verkoopt kleine "rose vazen" waarvan meth kan worden gerookt.

Swafford later vertelde de Cleburne nieuws dat staat vertegenwoordiger Randy Wood ingevoerd, een jaar geleden, een bill in de staat legislatuur te verbieden de verkoop van de artikelen maar "er is nog een grote vraag" Swafford zei. "Is het legaal of niet? Ik vind het verbazingwekkend dat u een barstpijp en "spice" in lokale convenience stores op zondag kopen kunt, maar je bier niet kopen!"

Hij zei, "Blijkbaar de Alabama bill aanpak van dit soort stoffen specifiek genoemd drie onderdelen maar niet ingegaan op de vele derivaten die daar zijn, waardoor het bijna nutteloos lijkt."In een artikel van November 2010 in WebMD Health Nieuws, schrijver Daniel J. DeNoon gemeld dat 'Juridische Highs' K2 wierook en Spice zal worden verboden na de US Drug Enforcement Administration de drugs onwettig heeft verklaard.Het artikel opgemerkt dat de DEA is met behulp van de noodbevoegdheden K2, Spice, en andere kruidenproducten "juridische hoog" schema ik gecontroleerde stoffen en illegaal met geen medische toegestaan gebruik te maken. Volgens het artikel de verklaring werd wet na een wachttijd van 30 dagen en zal zo blijven voor ten minste een jaar. Schrijver DeNoon opgemerkt, "sommige 15 staten al hebben verboden sommige of alle producten"juridische hoog". Als de wachttijd is verstreken, zullen verkoop of het bezit van de stoffen een federaal misdrijf." En DEA woordvoerster Barbara Carreno vertelde WebMD, "wanneer de definitieve regel wordt gepubliceerd, het geeft ons de bevoegdheid om te doen de dezelfde onderzoeken als voor elke andere gereguleerde stof."De verboden vijf designer drugs die na te de werking van THC in marihuana bootsen zijn JWH-018, JWH-073, JWHY-200, CP-47,497, en cannabicyclohexanol.De Staten WebMD artikel, "Juridische hoog" producten aanspraak op mengsels van kruiden die voor een psychedelisch effect kunnen worden gerookt. Maar de kruiden vermeld op het pakketetiket vaak ontbreken in het werkelijke product. In plaats daarvan, het product bevat een lommerrijke mengsel dat is verrijkt met een designer drug — meestal één van de vijf drugs vermeld door DEA. Vaak is hetzelfde product verrijkt met verschillende doses van verschillende drugs, waardoor het onmogelijk voor gebruikers om te weten wat zij nemen. "Wat betreft Swafford en als de WebMd schrijver notities,"in tegenstelling tot cannabis, die voor millennia door de mens is gebruikt, de nieuwe drugs zijn nooit getest bij de mens. De verdere toelichting van artikel, "DEA zegt de American Association of Poison controlecentra heeft ontvangen meer dan 1.500 oproepen met betrekking tot producten verrijkt met deze ontwerper cannabinoïden. De oproepen kwamen uit 48 staten en het District of Columbia. De drugs lijken te komen uit buitenlandse bronnen. De DEA zegt dat Amerikaanse douane in 2010 heeft onderschept meerdere zendingen van twee van de drugs, met inbegrip van één verzending van meer dan 50 kg."Één site,www.***********.com/k2 wierook ******** .html voor K2 wierook staat "als van 1 maart 2011 de Federal Drug Enforcement Agentschap (DEA) heeft gemeld zij zullen maken bepaalde synthetische chemicaliën die worden gebruikt om een verscheidenheid van mengsels van kruiden wierook illegale terwijl ze testen en voor een periode van 1 jaar bijstellen. Deze chemische stoffen omvatten JWH-018 JWH-073 JWH-200, CP 47, 497 en cannabicyclohexanol. Momenteel geen van onze producten hebben een van deze synthetische verbindingen in hen", en in een grafiek bijgewerkt 6 juni constateert dat hun producten nog steeds legaal in Alabama zijn. Van de Staten vermeld, hebben 10 verboden hun producten.
Lees meer: Cleburne nieuws – zorgen geuit over synthetische drugs, k2 wierook


Reacties zijn gesloten.