Sommige Pennsylvania Gas Stations, tabak winkels nog steeds verkopen K2 wierook, synthetische marihuana substituten

Poconos (Pennsylvania)

K2 Wierook, synthetische marihuana Posters, parafernalia
K2 wierook posters, synthetische marihuana posters, potten van synthetische marihuana en parafernalia tentoongesteld (White Rhino, Mr Sticy, Dragon, Knockout, vlam)

Een korte enquête wordt uitgevoerd in de afgelopen maand blijkt dat een van de drie lokale winkeliers die gebruikt om te verkopen K2 wierook en synthetische marihuana producten is momenteel nog steeds de verkoop van deze producten.  Wanneer gevraagd als PA had verboden synthetische marihuana, de man achter de balie antwoordde met, “ Ja, maar ze hebben sommige tijd, zoals een paarmaanden. ”

Een retailer zijn voorraad had verwijderd uit de schappen, en de andere retailer had ontkend ooit verkopen van synthetische marihuana in de eerste plaats. Deze drie retailers werden binnen 10 minuten van elkaar, in de Pocono mountains.

Potten K2 wierook subsitutes en pakketten van synthetische marihuana op display
Potten K2 wierook substituten en pakketten van synthetische marihuana op display

Eigenaar van de winkel ’ s verklaring niet feitelijk is.  Als u over een Pennsylvania State Police officer trekt, en u wordt gevangen bezitten geen synthetische marihuana producten, met inbegrip van K2 wierook, zal u worden gearresteerd en aangehaald met een DUI, en een boete voor het bezit van een schema 1 drug onder de federale wetgeving.

Synthetische marihuana, spice en k2 wierook komen met sommige ernstige gezondheidsrisico's en bijwerkingen, met inbegrip van: hoofdpijn, duizeligheid, verlengd ongewenste na-effecten, kortademigheid en vele anderen. De chemische verbindingen gebruikt in synthetische marihuana hebben chemische structuren aan bekende carcinogenen, en mogelijk verantwoordelijk voor veel kankergevallen in de toekomst.

Comotose snoep, Fusion Cloud 9 tentoongesteld in een
Comateuze snoep, Fusion, Cloud 9 op weergave in een Noord Oost-Pennsylvania tabak Shop

Pennsylvania K2 wierook wetten, synthetische marihuanawetten, badzout wetten

Pennsylvania sancties voor badzout en synthetische marihuana, met inbegrip van k2 wierook zijn:

  1. Bezit met de bedoeling te distribueren- een ongesorteerde misdrijf met een maximumstraf van maximaal 5 jaar in de gevangenis en een boete van maximaal $15.000

  2. Eenvoudige bezit- Maximaal een jaar in de gevangenis en maximaal 2500 dollar aan boetes voor een eerste overtreding. Als het een volgende overtreding is dan is maximaal 3 jaar in gevangenis met tot $25.000 aan boetes

  3. DUI-Drugs - Omhoog tot zes maanden in de gevangenis, 12 maand licentie schorsing en 5.000 dollar aan boetes voor een eerste overtreding (Zie PA DUI sancties voor meer details)

Chemicaliën die worden gebruikt in synthetische marihuana (k2 wierook) verboden onder de wetgeving

 


Reacties zijn gesloten.