De legalisatie van marihuana ontvangt een onverwachte impuls: K2 wierook, Spice populariteit

De legalisatie van marihuana zou kunnen worden ontvangen van een onverwachte impuls van haar mindere “ neven ”: K2 wierook en Spice ()synthetische marihuana).

Bobby Wiggins, Drug preventie Specialist van Narconon International, zegt in de release, "het probleem is productie labs zijn staat om kleine veranderingen in de moleculaire structuur van de THC-achtige afgeleide verbindingen gebruikt, die hen in staat stelt te vervangen verboden chemische stoffen met nieuwe degenen die hebben soortgelijke, maar misschien meer potente eigenschappen die buiten DEA bevoegdheid zijn." De regering kan enige verbod specifieke chemische verbindingen die zij gevaarlijke achten, niet hele categorieën van producten. Vergeet niet dat K2 wierook de handel wordt gebracht als wierook, en gemarkeerd "niet voor menselijke consumptie. Het idee van een beperking van de reikwijdte van het verbod is een goede zaak. Maar bedrijven kunnen exploiteren van dit en een stap vooruit van de DEA blijven door voortdurend veranderende hun formule wanneer oude wordt verboden. Ik zou niet verrast worden als zij al hebben getest uit tientallen verschillende chemische stoffen, ter voorbereiding van de schijnbaar onvermijdelijke interventie van de DEA. In theorie, kunnen duizenden chemische verbindingen worden gebouwd om THC zoals hoogtepunten geven, en niet wordt behandeld onder individuele verboden.  K2 wierook en synthetische marihuana, in theorie, zou kunnen helpen te dwingen de legalisatie van marihuana.

Dus wat is de DEA te doen? Houd enkel de volgende synthetische cannabinoïde, wetende dat de "wierook" bedrijven twee of tien zullen, stappen voor hen te verbieden? Dit zal waarschijnlijk leiden tot de drugs wordt veel gevaarlijker met elke nieuwe generatie van nep pot. Volgens Narconon, "Attributed sterfgevallen in 2010 werden negen." Het is verschrikkelijk grammatica, maar je krijgt het punt. Dit spul kan eigenlijk je vermoorden, in tegenstelling tot de drug wordt het imiteren (niemand is ooit gestorven consumeren marihuana).  Zal de legalisatie van marihuana stop deze bedrijven vormen vervaardigen van synthetische marihuana producten? Men zou veronderstellen dat de vraag naar synthetische marihuana dankzij de legalisatie van marihuana zal afnemen. Waarom kopen een potentieel meer schadelijke stof als het natuurlijke, oorspronkelijke alternatief juridische werden

De enige manier om te stoppen met deze bedrijven van het creëren van gevaarlijke marihuana imitaties is het verwijderen van de sancties van het gebruik van de real thing, IE de legalisatie van marihuana. De belangrijkste reden mensen proberen valse pot is omdat het is wettelijk. Houden van de minder-schadelijk, natuurlijke marihuana illegaal is gewoon mensen gebruik van deze knock-off producten, die ongelooflijk gevaarlijk stuurinrichting. Als iemand wil om te experimenteren met drugs, maatschappij zo goed mogelijk te gebruiken de veiligste methode, in plaats van hen op K2 wierook of Spice aan te moedigen.

Of u nu pro legalisatie van marihuana, of tegen de legalisatie van marihuana, kan men aannemen dat iets moet worden gedaan over synthetische knockoffs die oneindig veel gevaarlijker dan de real thing zijn.

BronOne Response to De legalisatie van marihuana ontvangt een onverwachte impuls: K2 wierook, Spice populariteit

  1. Pingback:Synthetische marihuana, K2 wierook, steeds meer een probleem voor politie en Poison controlecentra | K2 Wierook informatie - K2info.org