Syntetiske marihuana Veils alvorlig helserisiko

Av David Newsom

Som cannabis law reform forslag fortsette å gjøre lokale overskrifter, er en annen og potensielt mer farlige stoffet forlate sitt preg på samfunnet San Diego. Et populært kalt syntetiske cannabis-produkt Spice har infiltrated landet under dekke av "urte røkelse;" og ifølge forskere ved American Psychiatric Association, kjemikalier som brukes til å etterligne en høy på marihuana-lignende kan forårsake psykose i noen brukere.

Fordi Spice er lett å få tak i og ennå untraceable gjennom konvensjonelle urin tester, har bruk av produktet blant medlemmer av militæret blitt en montering bekymring for myndigheter og medisinske leger likt.  Forrige måned, den Los Angeles Times rapportert innlagt på at ti pasienter ved Naval Medical Center i San Diego var sykehus for psykose etter benytter Spice- og deres symptomene, hvilket varierte fra auditory og visuelle hallusinasjoner paranoia, varte delusions og suicidale tanker, hvor som helst fra fem dager til tre måneder.

San Diego-baserte naval leger forklart at, i motsetning til THC (quick-bånd, kortvarig stoffet i marihuana som gir brukere en midlertidig høy), kjemikaliene brukes til å gjøre Spice-eksempel JWH-018CP-47 og cannabicyclohexanol — er kraftigere og mer permanent å binde seg til receptors i kroppen. Ikke bare gjøre narkotika, opprettholde en mer langvarig effekt på hjernen og andre organer, de også ta lengre tid å binde til reseptorene enn THC gjør – dermed å plassere brukere på en høy overdoserisiko grunnet forsinket anerkjennelse av stoffets effekter.

Les mer på lajollalightKommentarer er stengt.