Skal Iowa forby syntetiske marihuana?

ja

K2 røkelse er et relativt ukjent stoff Hvis effekter bør være grundig undersøkt før de blir allment tilgjengelig på markedet.

Å stole på smittsomme blandinger av psykotrope kjemikalier, har syntetiske former for marihuana vokst i popularitet nylig som juridiske alternativer til cannabis. Ofte er fakturert som "røkelse", er disse stoffene tilgjengelige i en rekke varianter bære forskjellige navn, kanskje den mest beryktede av disse er K2. Og selv om det fortsatt er allment tilgjengelig, Iowa lovgivere har forsøkt å forby disse stoffene før, bare for å være en annen av produsenter som klarte å skjørt rundt det juridiske rammeverket.

Mens lite Empirisk forskning er akkumulert på K2 eller liknende stoffer, har mange i rettshåndhevelse og medisin rapportert farlig symptomer som oppstår som følge av den stoffbruk. Alt fra kvalme til hallusinasjoner, er det K2's tilkobling til passer av angst som er kanskje det mest urovekkende symptomet rapportert; Angivelig å ha spilt en rolle i den selvmord av David Rozga, som er en Iowa ungdomspornografi som i fjor skjøt seg selv som et resultat av hyper angst.

Gitt den iboende muligheten for fare fra røyking K2, i det minste, bør tilgang til K2 begrenses til stoffet kan bli mer grundig undersøkt. Dette var visningen av amerikanske Drug Enforcement Administration, som tidligere i år forsøkte å innføre en nødsituasjon forbud mot salg av K2 for dette svært formålet, bare for å ha deres ben på samme måte gjort ubrukelig.

Likevel, en trenger ikke å se langt inn i debatten å komme unna med forståelsen at K2 bør bli utestengt. Stoffet er svært lik cannabis, og slik det vises gjeldende lov, er cannabis fortsatt ulovlig. Hvis vi, som en stat og nasjon, bestemmer det er riktig å criminalize marihuana, bør deretter vi bruke det samme grunnleggende prinsippet for håndhevelse til marihuanas syntetiske alternativer; spesielt når vi vet mye mindre av disse stoffene.

 

Lese ikke-argument


Kommentarer er stengt.