K2 røkelse og andre sythetic stoffer forbudet inkludert går i kraft

"Narkotika er som selges i Cleburne County på convenience stores. De har ikke blitt testet, og de er ikke ennå ulovlig. De er kjent som K2 røkelse and'spice' og de er syntetiske stoffer – en syntetiske form av THC og tre butikker selger det.

De tar $18 for en 'urte popourrie', k2 røkelse, som ikke er ulovlig, og det ikke vil vises som et medikament Hvis brukeren bruker det, men det kan være 100 ganger kraftigere enn marihuana,"sa Cleburne County direktør Steve Swafford som han har nylig diskutert spørsmålet under et møte av Cleburne County Kommisjonen."

"K2 røkelse er gjort i en lab, finnes det ingen kvalitetskontroll. Det er 100 prosent stoffet brukerutstyr som selges i lokale convenience stores.

Det vi ser er utviklingen av handel i Cleburne County.

Dette er ikke her, og de selger det kunne omsorg mindre. De har ingen følelse av ansvar. De spiller ball med våre barn. Det er ting som kan gjøres,"lagt Swafford til.

Han sa at selger av disse juridiske "narkotika" er en pågående problem og bemerket at de er kjent som "spice", k2 røkelse eller "badesalt", men kan være bare vanedannende som heroin eller kokain med noen solgt under navnet "Black hane". Og han sa at noen selger liten "rose vaser" som metoder kan være røykt.

Swafford fortalte senere Cleburne meddelelsene at staten Representative Randy Wood introdusert, et år siden, en regning i staten legislature å forby salg av varer, men "det er fortsatt et stort spørsmålstegn" Swafford sa. "Er det lovlig eller ikke? Jeg synes det er utrolig at du kan kjøpe en sprekk pipe og "spice" i lokale convenience stores på søndag, men du kan ikke kjøpe øl!"

Han sa, "Tilsynelatende Alabama regningen adressering disse typer stoffer spesielt oppkalt tre komponenter men ikke opp mange derivater som er der ute, noe som gjør det nesten ubrukelig, det ville virke."I en artikkel i November 2010 i WebMD helse nyheter, skribent Daniel J. DeNoon rapportert at "Legal Highs" K2 incense og Spice vil bli utestengt etter at amerikanske Drug Enforcement Administration har erklært narkotika ulovlig.Artikkelen bemerket at DEA bruker sin nødstilfelle makter for å gjøre K2, krydder og andre "juridiske høy" urte produkter tidsplan jeg kontrollerte stoffer og ulovlig uten tillatte medisinsk bruk. Ifølge artikkelen erklæringen ble loven etter en 30-dagers venter perioden og vil forbli slik i minst ett år. Forfatter DeNoon bemerket, "noen 15 stater allerede har utestengt noen eller alle"juridiske høy"produkter. Når venter perioden utløper, salg eller besittelse av stoffer er en føderal forbrytelse." Og DEA talskvinne Barbara Carreño til WebMD, "når endelige regelen er publisert, det gir oss myndighet til å gjøre de samme undersøkelsene som for andre kontrollert stoff."Forbudte fem syntetiske medikamenter som etterligner effekter av THC i marihuana er JWH-018, JWH-073, JWHY-200, CP-47,497 og cannabicyclohexanol.WebMD artikkelen sier, "Juridisk høy" produkter som hevder å være blandinger av urter som kan være røykt en Psykedelisk effekt. Men urter som er oppført på pakningen ofte mangler fra selve produktet. I stedet produktet inneholder en løvrikt blanding som er spiked med et medikament designer — vanligvis en av de fem stoffene oppført etter DEA. Ofte er det samme produktet spiked med forskjellige doser av ulike rusmidler, noe som gjør det umulig for brukere å vite hva de tar. "Hva opptar Swafford og som WebMd skribent notater,"i motsetning til cannabis, som har blitt brukt av mennesker i årtusener, de nye stoffene er aldri testet hos mennesker. Artikkelen fremme notater, "DEA sier American Association av giften kontroll sentre har mottatt mer enn 1500 anrop som er knyttet til produktene spiked med disse designer cannabinoider. Anropene kom fra 48 delstater og District of Columbia. Narkotika synes å komme fra eksterne kilder. DEA sier at amerikanske tollvesenet i 2010 har fanget opp i flere leveranser av to av narkotika, inkludert én følgeseddel av mer enn 50 kg."Én site,www.***********.com/k2 røkelse ******** HTML for K2 røkelse stater "som av 1 mars 2011 Federal Drug Enforcement Agency (DEA) rapporterte de vil gjøre visse syntetiske kjemikalier som brukes til å opprette en rekke blanding av urte røkelse ulovlig mens de teste og vurdere dem i en periode på 1 år. Disse kjemikaliene inkluderer JWH-018, JWH-073, JWH-200, CP 47, 497 og cannabicyclohexanol. Ingen av våre produkter har noen av disse syntetiske stoffene i dem", og i et diagram oppdateres du 6 juni notater at deres produkter er fremdeles lovlig i Alabama. Av statene som er oppført, har 10 utestengt sine produkter.
Les mer: Cleburne nyheter – bekymringer Voice om syntetiske stoffer, k2 røkelse


Kommentarer er stengt.