Gutt dør etter røyke syntetiske marihuana

En Westmoreland County gutt som har lungene ble skadet etter Røykfrie kunstig marihuana døde dette forbi oktober.

En 13-år-gamle s åttende-grader tapte kampen for sitt liv i UPMC barn ’ s sykehus av Pittsburgh, hans mor sa. Etter røyke syntetiske marihuana, ble hans lungene så skadet at han måtte få en lunge transplantasjon å lagre hans live.

Gutten hadde å motta en dobbel lunge transplantasjon fordi skaden gjort til hans lunger var så omfattende. Han ble rapportert til har røykt syntetiske marihuana, som gjør ved flere navn som K2 røkelseSpice, Blaze og Vanilla Sky. I juni i år tidligere, ble den 13 år gamle plassert på en respirator ble å holde ham i live. Etter transplantasjon, ble han plassert på auto-immune klart undertrykkende narkotika for å hindre at kroppen avvise transplanterte lungene. Disse auto uimottakelig klart undertrykkende narkotika forlot ham åpne en infeksjon, som han døde fra.

Til tross for å være en sterk barnet mens du vokser, hans familie ble redusert til å lese hans lepper mot slutten, som han gjorde ikke ’ t har styrke til å snakke.

Det er forstått at han røykt syntetiske marihuana gjennom en pez dispenser.

Han overlevde om en måned etter transplantasjon før hans kropp succumbed til infeksjonen.

Foruten å være direkte eller indirekte ansvarlig for å forårsake død, er syntetiske marihuana ansvarlig for en lang liste over bivirkninger.

originalartikkelen

 Kommentarer er stengt.