K2 rökelse och andra syntetiska droger förbud inklusive går i kraft

"Droger säljs i Cleburne County vid närbutiker. De har inte testats och de ännu är inte olaglig. De är kända som K2 rökelse and'spice "och de är syntetiska droger – en syntetiska form av THC och tre butiker säljer den.

De avgifter $18 för en "växtbaserade popourrie", k2 rökelse, som inte är olagligt och det inte kommer att visas som en drog om användaren förbrukar det men det kan vara 100 gånger mer verksamt än marijuana,"sade Cleburne County Executive Officer Steve Swafford som han nyligen diskuterade frågan under ett möte med Cleburne County kommissionen."

"K2 rökelse görs i en övning, det finns ingen kvalitetskontroller. Det finns 100 procent narkotika tillbehör säljs i lokala närbutiker.

Vad vi ser är utvecklingen av handeln i Cleburne County.

Denna stuff är inte härifrån och de sälja det gick hand mindre. De har inga ansvarskänsla. De spelar bollen med våra barn. Det finns saker som kan göras, "Swafford läggas till.

Han sade sälja av dessa rättsliga "droger" är ett pågående problem och konstaterade att de är kända som "krydda", k2 rökelse eller "Badsalt" men får bara beroendeframkallande som heroin och kokain med några säljas under namnet "Black Rooster". Och han sade några säljer små "ökade vaser" som meth går att röka.

Swafford berättade senare The Cleburne News att staten representativa Randy Wood infördes, ett år sedan, en proposition i den statliga lagstiftaren att förbjuda försäljning av objekt men "det finns fortfarande en stor fråga" Swafford sade. "Är det rättsliga eller inte? Jag finner det otroligt att du kan köpa en crack pipe och "krydda" i lokala närbutiker på söndagen men du kan inte köpa öl!"

Han sade-uppenbarligen Alabama lagförslaget att ta itu med dessa typer av ämnen särskilt heter tre komponenter men tog inte upp många derivat som är ute, vilket gör det nästan värdelösa verkar.I en artikel i November 2010 i WebMD Health News rapporterade författaren Daniel J. DeNoon att "Rättsliga toppar" K2 rökelse och Spice kommer att förbjudas efter amerikanska Drug Kronofogdemyndigheten har förklarat narkotika olagliga.Artikeln noterade att DEA använder sina befogenheter i nödsituationer för att göra K2, Spice och andra "rättsliga hög" växtbaserade produkter schema jag kontrollerade ämnen och illegal med ingen tillåtna medicinsk användning. Enligt artikeln deklarationen blev lag efter en 30-dagars väntetid och kommer så att förbli för minst ett år. Författare DeNoon noterade "vissa 15 stater redan har förbjudit vissa eller alla"rättsliga hög"produkter. När betänketiden förfaller, kommer försäljning eller innehav av ämnen att ett federalt brott." Och DEA: S taleskvinna Barbara Carreno berättade WebMD, "när den sista regeln publiceras, det ger oss myndigheten att göra samma undersökningarna som för andra kontrollerade ämnen."De förbjudna droger för fem designer som efterliknar effekterna av THC i marijuana är JWH-018, JWH-073, JWHY-200, CP-47,497 och cannabicyclohexanol.Staterna artikel WebMD "Rättsliga hög" produkter hävdar att blandningar av örter som går att röka en psykedelisk effekt. Men de örter som anges på etiketten som paketet ofta saknas från den verkliga produkten. I stället produkten innehåller en grönskande blandning som är komjölk tillsatts med en designer drog — vanligtvis en av fem narkotika som anges av DEA. Samma produkt är ofta tillsatts med olika doser av olika droger, vilket gör det omöjligt för användarna att vet vad de tar. "Vad gäller Swafford och som WebMd författare anteckningar,"till skillnad från cannabis, som har använts av människor i årtusenden, de nya drogerna har aldrig testats hos människor. Artikel noterar vidare, "DEA säger American Association av Poison Control Centers har tagit emot mer än 1 500 samtal om produkter med dessa designer cannabinoider komjölk tillsatts. Samtalen kom från 48 stater och District of Columbia. Läkemedel som verkar komma från utländska källor. DEA säger att amerikanska tullen i 2010 har gripits flera transporter av två av droger, inklusive en transport av över 50 kg."En site,www.***********.com/k2 rökelse ******** .html för K2 rökelse stater "som av 1 mars 2011 Federal Drug verkställighet Agency (DEA) har rapporterat de kommer att göra vissa syntetiska kemikalier som används för att skapa en mängd olika blandningar av växtbaserade rökelse olaglig medan de testa och granska dem under en tid av 1 år. Dessa kemikalier inkluderar JWH-018, JWH-073, JWH-200, CP 47, 497 och cannabicyclohexanol. Ingen av våra produkter har någon av dessa syntetiska föreningar för närvarande i dem", och i ett diagram uppdateras 6 juni noterar att deras produkter är fortfarande lagligt i Alabama. Av de stater som är förtecknade förbjudit 10 sina produkter.
Läs mer: Cleburne Nyheter – farhågor om syntetiska droger, k2 rökelse


Kommentarer är stängda.