Vissa Pennsylvania bensinstationer, tobak butiker fortfarande säljande K2 rökelse, syntetiska Marijuana substitut

Poconos, Pennsylvania

K2 Rökelse, syntetiska Marijuana affischer, tillbehör
K2 rökelse affischer, syntetiska marijuana affischer, krukor med syntetiska marijuana och tillbehör på display (vita noshörningen, Mr. Sticy, Dragon, Knockout, flamman)

En kort undersökning genomförs under den senaste månaden visar att en av de tre lokala återförsäljare som används för att sälja K2 rökelse och syntetiska marijuana produkter för närvarande fortfarande sälja dessa produkter.  När du tillfrågas om PA hade förbjudit syntetiska marijuana, mannen bakom räknaren svarade med, “ Ja, men de har en tid, som några månader. ”

En detaljist hade bort hans lager från hyllorna och andra återförsäljare hade förnekat någonsin sälja syntetiska marijuana i första hand. Dessa tre återförsäljare var inom 10 minuter efter varandra, i Pocono bergen.

Krukor med K2 rökelse subsitutes och paket av syntetiska marijuana på display
Krukor med K2 rökelse ersättningsämnen och paket av syntetiska marijuana på display

Butiksägare ’ s uttalande inte är faktiska.  Om en Pennsylvania State polis drar du och du fångas med syntetiska marijuana produkter, inklusive K2 rökelse, kommer du arresterades och målet med en DUI och böter för innehav av narkotika schema 1 enligt den lagen.

Syntetiska Marijuana, krydda och k2 rökelse komma med några allvarliga hälsorisker och biverkningar, inklusive: huvudvärk, yrsel, förlängt oönskade effekter, korta andetag och många andra. De kemiska föreningar i syntetiska marijuana har kemiska strukturer för kända carcinogener, och kan vara ansvarig för många cancerfall i framtiden.

Comotose godis, Fusion Cloud 9 visas i en
Comatose Candy, Fusion, Cloud 9 på visning i en norr östra Pennsylvania tobak Shop

Pennsylvania K2 rökelse lagar, syntetiska marijuana lagar, Badsalt lagar

Pennsylvania straff för Badsalt och syntetiska marijuana inklusive k2 rökelse är:

  1. Innehav med avsikt att distribuera- en oklassificerade medhjälp med en högsta straffsats på upp till 5 år i fängelse och böter på upp till 15 000 USD

  2. Enkel inneha- Upp till ett år i fängelse och upp till $2500 i böter för en första anfall. Om det är en efterföljande illa är det upp till 3 år i fängelse med upp till 25 000 dollar i böter

  3. DUI-narkotika - Upp till sex månader i fängelse, 12-månaders licens fjädring och 5 000 kr i böter för en första anfall (se PA DUI påföljder för mer information)

Kemikalier som används i syntetiska marijuana (k2 rökelse) förbjuden enligt lagstiftningen

 


Kommentarer är stängda.